DIGMA-kummien nimeämisestä

VirtuaaliAMK:n johtoryhmän kokouksessa 15.4. käsiteltiin DIGMA-kummien nimeämistä ammattikorkeakouluihin. Markkinoinnin ja tiedotuksen aor oli tehnyt johtoryhmälle esityksen asiasta. Kokouksessa päätettiin, että amk:jen rehtoreille lähetetään tiedoksi johtoryhmän siunaama päätösesitys, että jokaiseen ammattikorkeakouluun nimetään DIGMA-kummi. Tavoitteena on saada kummitoiminta vakiinnutettua ammattikorkeakouluissa ja samalla turvata DIGMAn aineistojen käyttö.

Tähän mennessä jo 13 amk:sta on ilmoittautunut innokkaita DIGMA-kummeja. Kummien nimet ja yhteystiedot ovat esillä amk.fi-portaalissa.

Kummin tehtävänä on opastaa oman amk:nsa henkilöstöä ja opiskelijoita DIGMAn käyttöön liittyvissä kysymyksissä sekä markkinoida DIGMAa omassa amk:ssaan (esim. tietoiskut ja infotilaisuudet amk:n väelle).

Kehittämisyksikkö järjestää DIGMA-kummeille verkkokoulutuksen, jossa mm. käydään läpi DIGMAn käyttöön liittyviä kysymyksiä. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Kehittämisyksikkö avustaa kummeja DIGMAn markkinoimisessa mm. tuottamalla esitteitä ja muuta markkinointimateriaalia amk:issa jaettavaksi.

DIGMA-kummin tehtävät soveltuvat luontevasti VirtuaaliAMK-yhteyshenkilölle, mutta myös esim. amk-opettajat voivat halutessaan toimia kummina. Johtoryhmä ei ottanut kantaa kummitehtävän resurssointiin, vaan antaa asian päätettäväksi jokaiselle ammattikorkeakoululle itselleen.

Päätösesitys lähetetään amk:jen rehtoreille huhtikuun aikana.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: