Markkinointiryhmän mietteitä

Markkinointiryhmän kokouksessa 28.4. 08 sovittiin, että kokouksessa käsitellyistä asioista nostetaan keskeisimpiä teemoja tai asioita blogiin. Kokouksen sihteeri on henkilö, joka tekee blogikirjaukset. Blogikirjoittamiseen järjestetään koulutuksia sekä keväällä että syksyllä.

Virtuaaliamkin sivujen yleisilmeen ja sisällön todettiin parantuneen, opiskelijaliikkuvuus on myös lisääntynyt, tosin amkien välillä on eroja. Tällä hetkellä ajateltiin suurimpana pullonkaulana olevan tarjonnan vähäisyyden. Markkinoinnissa tulisikin jatkossa panostaa opiskelijoiden lisäksi opettajakuntaan. Millaisialla markkinoinnin keinoilla opettajia voisi kannustaa tarjoamaan opintojaksojaan portaalissa? Suhtautumisen virtuaaliopetukseen todettiin opettajien keskuudessa olevan vuosi vuodelta positiivisempaa ja verkko-opetuksen määrä on kaikissa amkeissa koko ajan myös lisääntynyt (AMKOTA-tilastojen mukaan).

PIRAMKissa on kevään aikana lähetetty A4 kokoisia opiskelijoille suunnattuja virtuaaliamk tiedotteita opintotoimistoihin ja tuutoriopettajille, jotta he voivat HOPS-keskusteluissa muistuttaa opiskelijoita mahdollisuukdesta suorittaa opintoja myös virtuaaliamkin kautta. Tällä tavoin virtuaaliamk tulee paremmin myös opettajien itsensä tietoisuuteen.

Annina uudistaa hiukan portaalissa olevaa virtuaaliamkin markkinointidiasarjaa. Amkit voivat ottaa nämä diat käyttöönsä, muokata niitä omien tarpeidensa mukaan ja käyttää esim aula-tv -dioina. Lisää ideoita luvassa seuraavassa kokouksessa.

Aurinkoista kevään jatkoa lukijoille toivottelee Sari

Mainokset

Tietoja mettisa
Olen tamperelainen TVT:stä kiinnostunut uusien juttujen kokeilija.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: