OAMK edistää joustavaa opiskelua

Markkinoinnin AOR:n kokouksessa 28.5. puheenjohtajan nuijaa heilutti Anne-Maria Haapala OAMK:sta. Kokouksessa käytiin läpi OAMK:n markkinointia ja tiedotusta sekä syksylle ajoittuvia markkinointitoimenpiteitä. VirtuaaliAMK-markkinoinnille ja -tiedotukselle kuuluu OAMK:ssa hyvää. OAMK:n intranet ja wwww-sivut sekä yhteisölehti Oranssi toimivat tehokkaina viestinnän välineinä sekä opiskelijoille että henkilökunnalle. Toukokuun numerossa on artikkeli joustavasta opiskelusta, jossa OAMK:n opettaja ja opiskelija omien hyvien kokemustensa avulla kannustavat muitakin VirtuaaliAMK-opiskeluun. OAMKilaiset uskovat VirtuaaliAMK-opintojen parantavan amk:n tuloslukuja ja siten lisäävän amk:n kilpailukykyä. OAMK:n e-virkailija toteaa, että jos OAMK ei olisi aktiivisesti mukana VirtuaaliAMK-toiminnassa, sen tunnettuus kärsisi.

Ensi sFlickr.comyksyn opiskelijamarkkinoinnin toimenpiteitä ovat mm. valtakunnallinen radiomainoskanava The Voice -radiokanavalla viikolla 39 sekä kolmikielinen powerpoint-esitys. Tarkoitus on, että kaikki amk:t laittavat esityksen pyörimään oman amk:nsa tv-monitoreissa ja screeneillä. Esityksestä tehdään myös laajempi versio, jota amk:t voivat käyttää esim. infotilaisuuksissaan. Esitykset ovat vielä työn alla, tavoitteena on saada ne valmiiksi kesäkuun aikana. Radiomainos tuotetaan kesän aikana, ja halukkaat markkinointiryhmäläiset voivat osallistua sisällön suunnitteluun. Lomien jälkeen elokuussa on toivottavasti kättä pidempää materiaalia valmiina.

Kesäkuussa töitä paiskovien ryhmäläisten on tarkoitus työstää myös VirtuaaliAMK:sta kertovaa Wikipedia-artikkelia. Niin ja meinasi unohtua, syksyllähän ilmestyy myös Fakta-AMK-käsikirja, joka kolahtaa amk:jen postilaatikoihin alkusyksystä. Käsikirjassa on sekä VirtuaaliAMK:n että eAineistohankkeen IL-kampanjan mainokset. Kesä- ja heinäkuun ajan markkinoinnin AOR pitää taukoa kokouksista, lomailee ja kerää voimia syksyn säpinöitä varten.

Kokousmuistio 4/2008 on saatavilla amk.fi-portaalin Asianomistajaryhmien sivuilla.

Kuva: flickr.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: