AOR-kokous lisäsi taas uuden tekniikan käyttöönoton rutiiniani

Pidimme VirtuaaliAMK:n kokouksen to 28.8. klo 11 alkaen. Palaveriin osallistuivat Päivi, Annina, Sari ja allekirjoittanut. Ja kun väkeä oli koolla vähän ja kokous kaipasi sihteeriä, nimettiin minut tehtävään.

Tietenkin ennen kokousta jo edellisenä päivänä olin varannut ”kunnon osaavan henkilön” tietohallinnostamme antamaan ohjeita ja kokeilemaan koneita kesän ruosteisten aivojen virkistykseksi. Kaikki toimi hienosti, yhteys Anninan kanssa avautui sujuvasti. Huomasin kaiken saavuttamani taidon olevan Connect-kokoukseen tallella, vaikka keväällä kaikki ”tökki” kun kokouksen silloin piti alkaa!

Kun ihmiset saavuttaisivatkin rutiinia koneiden käyttöön, voisi uusien opiskelu- ja kokoustapojen käyttö edistää ja nopeuttaa asioiden käsittelyä ja päätöksentekoa. Niin varmaan pikkuhiljaa tapahtuukin. Se mitä jää puuttumaan, on ihmisten väliset aidot kohtaamiset, jotka ovat mielestäni myös tärkeitä.

Kokouksen aiheet olivat kaikki kiinnostavia. On innostavaa päästä työympäristössä testaamaan itseään ja tekniikoita, joita nykyhetki mahdollistaa, ja pohtia käyttömahdollisuuksia eri ikäisten joukossa. Nuoret varmastikin osaavat sujuen käyttää kaikkea, liikkuvat järjestelmästä toiseen, mutta myös iältään hieman vanhemmille ihmisille soisi mahdollisuuden päästä hyödyntämään nykytekniikoita.

Vaikka puhummekin VirtuaaliAMK:sta, etäopiskelusta, domaineista, demoista Moodle-sivuilla ja ppt-esityksistä, meidän pitää osata markkinointiryhmän jäseninä kansanomaistaa sanottavamme niin, että sellainenkin ihminen, joka ei elä tietokonemaailmassa, osaisi innostua sanomastamme ja olisi valmis kokeilemaan – vaikka etäopiskelua. Ja miten voisimmekaan innostaa opiskeluun kyllästyneen, hieman viivästelleen opiskelijan innostumaan VirtuaaliAMK:n kautta suorittamaan opintonsa loppuun.

Tässä ajatuksia blogiin viime kokouksen aiheista. Nyt odotankin jo uutta kokousta, kunhan saamme sen doodlen kautta sovituksi. Tavataan sitten siellä.

Salli Soininen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: