Markkinointiryhmä valmistautuu tulevaan vuoteen

joulutori_ja_kirkko_2Vuosi lähestyy loppuaan, ja asianomistajaryhmissä valmistellaan ensi vuoden toimintaa. Esitykset ryhmien kokoonpanoista on lähetetty ryhmissä mukana olevien amk:jen rehtoreille. Jäsenistä osa jatkaa ensi vuonnakin, ja joihinkin ryhmiin on kutsuttu amk:ista uusia jäseniä.

Markkinointiryhmässä jatkaa ensi vuonna neljä nykyistä jäsentä: Eeva, Sari, Salli ja Anne-Maria. Saamme mukaan myös uusia tuttavuuksia, nimittäin Riitta Leskisen DIAK:sta ja Marita Kankaanrannan KyAMK:sta. Kehittämisyksiköstä jatkaa allekirjoittanut, ja Päivi siirtyy jakamaan asiantuntemustaan yhteiskäyttöisen oppimateriaalin ao-ryhmään.

Markkinointiryhmän kokouksessa 27. marraskuuta luotiin katsaus menneeseen ja käytiin läpi tämän vuoden toimintasuunnitelma. Iloksemme voimme todeta, että tavoitteet ovat kutakuinkin toteutuneet. Joitain yksityiskohtia vielä viilaillaan.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Johanssonin Tuula, joka esitteli Humakin markkinointi- ja tiedotuskäytänteitä ja kertoi amk:nsa VirtuaaliAMK-kuulumisia. Vaikka Humakissa ei suurta viestintäyksikköä ole, viestintä on jalkautettu tehokkaalla tavalla kolmeen yksikköön ja opintotoimistoihin. Tuula itse työskentelee rehtorin toimiston alaisuudessa. VirtuaaliAMK-asioista Tuula tiedottaa useimmiten Humakin intranetin kautta yhteistyössä VirtuaaliAMK-yhteyshenkilön, Harjulan Pekan kanssa. Tuula korosti henkilökohtaisen kontaktin merkitystä toimivassa viestinnässä  ja asioihin vaikuttamisessa.

Vaikka vuosi on ollut työntäyteinen itse kullekin, olette silti jaksaneet nipistää aikaa myös yhteisille VirtuaaliAMK-asioille.  Suuri kiitos siitä kaikille ryhmäläisille!

Työ jatkuu ensi vuonna, mutta sitä ennen rauhoitutaan ja annetaan joulumielen tulla.  Ohessa tunnelmaa berliiniläiseltä joulutorilta.

terveisin Annina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: