Asianomistajaryhmät koolla TAMKissa 25. toukokuuta

VirtuaaliAMK:n asianomistajaryhmät kokoontuivat kesän kynnyksellä TAMKiin kokoustamaan ja tapaamaan toisiaan. Päivä alkoi ryhmien esittäytymisellä, ja tuttujen joukossa oli uusiakin kasvoja. Saimme kuulla, minkä asioiden parissa ryhmäläiset ovat tänä vuonna puurtaneet.

Esittäytymisen jälkeen oli tiedossa noin kolme tuntia ryhmien tiivistä työskentelyä, välillä tosin hengähdettiin kahvikupin ääressä. Iltapäivällä kokoonnuttiin vielä kuulemaan yhteenvetoja ryhmissä käsitellyistäjoo_ryhma asioista.

Kehittäjä-asianomistajaryhmässä on kevään aikana tehty hankevalmisteluja ja suunniteltu tulevaisuutta, eikä työ lopu syksylläkään.

DIGMA-ryhmässä on keskitytty erityisesti oppimateriaalien päivitysmalliin.

JOO-ryhmäläiset ovat ahkeroineet selvityksiä ja esityksiä joustavan opiskelun käytäntöihin liittyvistä asioista, joita saatiin kuulla myös seuraavana päivänä yhteyshenkilötapaamisessa.

Markkinointiryhmässä hihat ovat heiluneet mm. henkilöstömarkkinoinnin, artikkeleiden ja tiedotteiden parissa.

Vaikka etäkokoukset ovat osoittautuneet tehokkaaksi tavaksi kokoontua ja työskennellä, on kasvokkaisessa tapaamisessa aina oma hohtonsa. Allekirjoittanut tapasi ensimmäistä kertaa kasvotusten yhden ryhmänsä jäsenen, vaikka töitä on tehty yhdessä verkon välityksellä jo puoli vuotta.

Päivän päätteeksi saimme kuulla Jeepit-yhtyeen musisointia kesäisissä tunnelmisssa. Kiitokset kaikille asianomistajaryhmille tämän kevään aherruksesta, nautitaan kesästä ja tavataan taas syksyllä!

Ryhmien muistioihin voit tutustua amk.fi-portaalin Asianomistajaryhmät-osiossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: