Markkinointiryhmän katsaus vuoteen 2009

VirtuaaliAMK:n markkinoinnin ja tiedotuksen asianomistajaryhmä piti vuoden viimeisen kokouksensa 7.  joulukuuta. Kokouksessa luotiin katsaus menneeseen ja todettiin, että aor-artikkeleita on sadellut portaaliin kiitettävään tahtiin ja vielä ainakin yksi artikkeli on tulossa. Hyvin alkanutta artikkelisarjaa ei kannata lopettaa tähän, vaan sitä voisi ensi vuonna jatkaa vaikkapa jollain uudella teemalla. Markkinointiryhmä kannustaa myös muita ao-ryhmiä kirjoittamaan artikkeleita ja etsimään amk:istaan innokkaita kirjoittajia. DIGMA-ryhmältä saatiinkin syksyllä artikkelisarjan vahvistukseksi kaksi haastattelumuotoista artikkelia portaaliin.

Kuva: vgm8383, flickr.com

Toinen käsitelty aihe oli VirtuaaliAMK:n rahoituspohjan muuttuminen ja uusi verkostosopimus. ARENE ry:n päätöksellä kaikki OPM:n alaiset ammattikorkeakoulut osallistuvat VirtuaaliAMK-toiminnan rahoittamiseen  vuosina 2010 – 2012 (200 000 €/vuosi), koska OPM:ltä ei enää jatkossa tule suoraan VirtuaaliAMK-toimintaan kohdistettua rahoitusta, vaan ammattikorkeakoulut päättävät jatkossa itsenäisemmin rahoituksen kohdentamisesta tärkeiksi katsomiinsa asioihin. Rahoituksen jatkuminen on hieno osoitus siitä, että VirtuaaliAMK-toiminnan keskitettyä koordinointia tarvitaan edelleenkin, vaikka rahoitus pieneneekin huomattavasti aiempiin vuosiin verrattuna.

Edellä mainitusta johtuen allekirjoittanut siirtyy takavasemmalle ja antaa tilaa muille markkinointiryhmässä. Vuoden 2010 ryhmässä tullaan näkemään sekä vanhoja konkareita että uusia tuttavuuksia, pysykäähän kuulolla. Ensi vuonna ryhmässä kehittämisyksikköä edustaa Jaskari-Malisen Tuula.

Haluan kiittää ryhmää aktiivisesta tekemisen meiningistä, mieleenpainuneista hetkistä ja mukavasta yhteistyöstä. Toivotan kaikille rauhaisaa joulun aikaa sekä onnellista alkua uudelle vuosikymmenelle!

Annina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: