Uusia tuulia verkostoyhteistyössä

Verkostot ovat edelleen IN-juttu. Sosiaalisen median välineet ovat jokaisen aktiivisen verkostoitujan työkaluja. Tällaiselta maailma nyt näyttää, mutta onko tämä ohimenevä juttu vai maailma, joka kokonaisvaltaisella tavalla palvelee meitä jokaista terveellä ja myönteisellä tavalla, vaiko kielteissävytteinen asia, johon uppoudumme ja jäämme koukkuun kokonaan? Toivottavasti saamme tästä kaikesta verkottumisen hyvät asiat itsellemme unohtamatta sitä, että elämää on muuallakin kuin internetin tarjoamassa verkostoissa ja yhteisöissä.

Japanin katastrofi osoitti, että sosiaalisen media voi tuoda mukanaan paljon hyvää: Viestit, että kaikki on ok, tulivat Facebookin kautta omaisille ja ystäville. En voi millään välttyä ajatukselta, että internet ja sosiaalinen media on kokonaisuutena todella hyvä asia, monessa mielessä. Hyvä on kuitenkin välillä verkostoitua vaikkapa luonnossa lintujen ja puiden kanssa. Samalla muistaen, että kaunis luontomme ei ole suinkaan itsestään selvyys.

Mitä uutta Virtuaalisessa verkostossa? Kansainvälisyys ja globaali koulutus ovat nyt keskiössä. Haluamme viedä Suomesta osaamistamme muualle maailmalle. Koulutuksemme on hyvää ja korkeatasoista niin sisällöllisesti kuin pedagogisesti. Verkkototeutukset ja verkko-oppiminen on korkeatasoista. Haluamme viedä omaa osaamistamme kansainvälisille markkinoille ja kohderyhmille.

FinPron käynnistämä Future Learning Finland (FLF) kokoaa kansallisesti verkostoa, joka yhdessä tarjoaa Suomen osaamista ja koulutusta kansainvälisille markkinoille. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan oman AMK:isi virtuaalista koulutusta kv-tarjontana, ota yhteyttä VirtuaaliAMK-verkoston kehittämisyksikköön. Tehdään yhdessä laadukkaita pakettaja ja tehdään koulutuksestamme vientituote, joka käy kaupaksi ja josta voimme olla ylpeitä. Yhdessä tehden, voimme tarjota osaamista, jota maailma haluaa ja tarvitsee.

Mainokset

3 Responses to Uusia tuulia verkostoyhteistyössä

  1. eijataina says:

    Koulutusviennissä kannattaisi tunnustella yhteistyötä Viron kanssa. Sitä varten voisi ottaa yhteyttä ITK-konferenssissa esiintyneisiin Mart Laanpereen ja Anne Villemsiin.

  2. Kirsti Jasu-Kuusisto says:

    Ongelmana taitaa olla se, miten saa oman talon opettajat innostumaan mukaan? Koulutustarjonnan kerääminen on haasteellinen juttu 🙂

  3. Ajankohtainen virtuaaliamkasia: Webinaari kurssin viennistä VirtAMK-portaaliin (opettajan näkökulma) tai muunalaisena tallenteena. Visuaalinen ohjeistus on erilaiselle opettajalle hyödyksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: